Hitta optimal boendemiljö inför äventyret på Lidingö!

Boka boende inför din personliga utmaning i höst! 

Hitta optimal boendemiljö inför äventyret på Lidingö!

Välkommen till en storslagen, personlig utmaning på Lidingö i höst! Du som kommer resande till TCS Lidingöloppet har många boendeformer att välja mellan för att passa just din prisklass, önskade serviceutbud och övriga planerade upplevelser. Ju tidigare du bokar desto större chans har du att få ditt önskade boende.

TCS Lidingöloppet förmedlar inte boende utan hänvisar till Lidingös hotell- och konferensanläggningar, bland vilka vi har förmånen att samarbeta med Rönneberga Konferens. Kom ihåg att följa de rådande riktlinjerna för smittsäkerhet i valet av boende och bo endast tillsammans med personer du i vanliga fall umgås med.

HOTELL:
Lidingö erbjuder ett stort utbud av hotell- och konferensverksamheter som garanterar en fulländad helg i hälsans tecken. TCS Lidingöloppet samarbetar med Rönneberga Konferens, som ligger naturskönt beläget endast 5 minuter från vätskestationen i Hustegaholm:

Rönneberga Konferens
Till Rönneberga har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Ta chansen att spendera lite tid i badhuset efter ditt lopp, njut av en trerättersmiddag komponerad av vår köksmästare. Somna sött i våra härliga hotellrum med havsutsikt och vakna utvilad lagom till den gedigna frukostbuffén dukas upp. För bokning klicka här.

HUSVAGN/HUSBIL:
Lidingö har följande parkeringsytor för husvagn och husbil:

1. Canadaängen ca 30 platser. Adress: Varvsvägen 3
2. Tryffelslingan ca 30 platser. Adress: Tryffelslingan 10
3. Hantverkshuset ca 20 platser. Adress: Vasavägen 82

Samtliga husvagnsparkeringar kommer vara bemannade under TCS Lidingöloppsveckan.

Toaletter kommer att finnas utplacerade vid samtliga parkeringar. El och vatten kommer dock inte att tillhandahållas.

TCS Lidingöloppet tar ut en p-avgift på 60 kr per dygn, där 30 kr per dygnsavgift skänks till Cancerfonden. P-avgiften betalas via Swishnummer 123 212 03 84.

Var rädd om naturen och dina tillfälliga grannar. Vi önskar dig en trevlig naturupplevelse på Lidingö. Anmäl parkering av husvagn och husbil via länken här.

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Övriga samarbetspartners

Arrangörer