Lidingöloppet direktsänds i C More/Sportkanalen

TCS Lidingöloppets klassiska 30-kilometersdistans kommer i år att sändas exklusivt på TV4:s systerkanal Sportkanalen.

Lidingöloppet direktsänds i C More/Sportkanalen

Sändningen kommer starta kl. 12 lördagen den 24:e september och inleds med intervjuer och uppsnack inför den klassiska starten på Koltorps Gärde. Starten för elitfältet går 12.30 och därefter kommer såväl elit (damer och herrar) samt motionärerna följas med hjälp av fyrhjulingar, drönare, löpare med kameror samt flygande reportrar längsmed banan. Sändningen avslutas efter att vinnande dam tagits i mål kl. 14.45.

– Genom tv-sändningen vill vi inspirera alla som inte är på Lidingö att komma ut hit och vara med och springa nästa år. Målet är att skapa en närhet så att tittarna kan känna att de är med ute i spåret bland löparna. Vi hoppas detta blir en ny hösttradition som både får svenskarna att bänka sig framför tv:n och ge sig ut i löparspåret, säger Cecilia Gyldén, generalsekreterare för TCS Lidingöloppet.

Förutom på Sportkanalen kommer TCS Lidingöloppet 30 att vara tillgängligt för CMore-abonnenter med Plus och Premium-paket, då utan reklam. För mer info samt köp av abonnemang, besök www.cmore.se

Övriga lopp under TCS Lidingöloppshelgen kommer att streamas LIVE på Lidingöloppets hemsida www.tcslidingoloppet.se

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer