TCS Lidingöloppshelgen 2022 har gått i mål!

TCS Lidingöloppet tackar deltagare, partners, funktionärer, supportrar och Lidingöbor för en fantastisk helg i motionsidrottens tecken!


I sen söndagssol applåderade Lidingöloppets generalrekreterare Cecilia Gyldén - kantad av kanslipersonal, kransmas och funktionärer - de sista deltagarna i TCS Lidingöloppet 2022 in i målportalen på Grönsta Gärde.

Med detta utbringar Lidingöloppet ett stort jubel med tack till alla deltagare, partners, supporters, Lidingöbor och 2 500 funktionärer som tillsammans har gjort TCS Lidingöloppet 2022 till en löparfest i ett eget slag! Under de tre loppdagarna har vi erfarit så mycket kämparvilja, mod, eufori och segerrus från löpare, och så mycket omtanke från alla som har ställt upp. Tusen tack till er alla! 

Till dig som redan nu längtar till nästa lopp hälsar vi välkommen till de löparfester som väntar under 2023. Om du vill säkra din startplats till TCS Lidingöloppshelgen 2023 är anmälan redan öppen - anmäl dig innan den 31 oktober för att få 20 % rabatt på din startplats!

För dig som inte vill släppa årets löparfest riktigt än finns fortfarande möjlighet att utmana dig själv - antingen på Lidingös skogar eller på hemmaplan! TCS Lidingöloppet@Hemma pågår nämligen hela vägen fram till den 9 oktober!


Anmälan till TCS Lidingöloppet 2023 >
Resultat TCS Lidingöloppet 2022 >
Alla lopp under 2023 >

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer