TCS Lidingöloppsveckan är i mål!

TCS Lidingöloppet framför ett innerligt tack till alla som har hjälpt till att göra årets arrangemang möjligt.

TCS Lidingöloppsveckan är i mål!

Varje individ som har nått mållinjen under TCS Lidingöloppsveckan har en personlig segerberättelse att förtälja - en historia om med- och motlut, ovisshet, gemenskap och tillfredsställelse över att ha klarat av en stor utmaning.  

När TCS Lidingöloppet korsar mållinjen av TCS Lidingöloppsveckan präglas vår berättelse av en enorm tacksamhet till alla som har tagit del och stöttat arrangemanget utmed vägen. Resan från planeringsstadiet i januari har kännetecknats av ett otal med- och motlut och stor ovisshet, men ändå mer av en stark idrottsgemenskap. Vi har åtskilliga gånger lyfts av stöd från fantastiska funktionärer, ägarföreningar, kanslipersonal, partners och deltagare och det är genom dessa insatser som den traditionella folkfesten blev möjlig.  

Lidingöloppets segerberättelse från TCS Lidingöloppsveckan 2021, som inkluderar tiotusentals deltagare i alla åldrar, från 70 länder, i bredd och elit, och på ben, cykel och i rullstol - är alla medverkandes segerberättelse. Vi hoppas därför att alla som har tagit del i årets arrangemang känner en enorm stolthet över att vara i mål och över ett arrangemang som överträffade alla förväntningar. 

Och även om TCS Lidingökoppsveckan är i mål fortsätter arrangemanget under hela oktober genom Lidingöloppet@Hemma och RosaBandetloppet@Hemma! Välkommen att dela din segerberättelse från loppen via Lidingöloppet på sociala medier under #TCSLidingöloppet eller #RosaBandetloppet!

Se live-sändningarna från TCS Lidingöloppsveckan här >
Anmäl dig till Lidingöloppet@Hemma och Rosa Bandet-loppet@Hemma här!
Lidingöloppets Generalsekreterare Cecilia Gyldén om loppåret 2021 >

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer