Återhämta dig med en yoga- eller vandringsresa

Ving tipsar om de många hälsofrämjande effekterna av yoga och vandring - två träningsformer i det stora utbud som återfinns på alla Ving-hotell! Passa på att unna dig välförtjänt återkoppling eller alternativa träningsformer - hitta din drömresa med Ving!

Återhämta dig med en yoga- eller vandringsresa

I Vings undersökningar om vilka som är de mest populära resorna i vårt sport- och träningsutbud ligger yoga och vandring högt på listan. Det är inte så förvånande då så många hälsoeffekter kan uppnås under utövandet av dessa aktiviteter under en vecka. Kondition, styrka, uthållighet, mental avslappning, balans, andningsteknik och ett lättare sinne är några exempel.  Att dessutom ingå i en grupp där en gemenskap ofta växer fram är ytterligare en hälsoeffekt då social tillhörighet är en viktig faktor för välbefinnande. Det ges också en hel del utrymme för egen tid under den här typen av resor så möjligheterna till återhämtning är generösa.

Har du varit flitig med din träning inför TCS Lidingöloppet är det kanske dags att låta din kropp få lite välförtjänt återhämtning. Ving erbjuder till exempel flera olika typer av yoga-och vandringsresor för alla nivåer. På våra egna hotell erbjuds dessutom ett stort utbud av träningsalternativ såsom yoga, gym, gruppträning och fina omgivningar att promenera eller springa i.

Se hela vårt utbud här: https://www.ving.se/traningsresor#traningstyp

 

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer