TCS Lidingöfemman – nu också som lagtävling

Har du vänner, medarbetare eller familjemedlemmar som vill springa lagom långt under TCS Lidingöloppet - eller inviga arrangemanget på ett festligt sätt? Som en nyhet för i år kan du nu anmäla tre personer som lag i TCS Lidingöfemmans lagtävling! 

TCS Lidingöfemman – nu också som lagtävling

2021 innebar premiären för ett helt nytt lopp under TCS Lidingöloppshelgen – vi lanserade då TCS Lidingöfemman, en möjlighet att få en smakbit av den utmanande Lidingöloppsterrängen dagen innan det att de större loppen går av stapeln. Vare sig du ska springa 30 eller 15 kilometer på lördagen eller om du kanske är ”medföljande” till någon som ska så kan också Femman vara ett alternativ som uppvärmningslopp och aptitretare. Från och med 2022 erbjuder vi ytterligare en nyhet – det är nu även möjligt att anmäla ett lag om 3 personer till loppet!

Så här gör du:

  • Hitta två kompisar/kollegor/klubbkamrater som är sugna på att bilda ett lag och utmana andra dito på TCS Lidingöfemman.
  • Hitta på ett bra lagnamn till er trio
  • Anmäl ert lag HÄR
  • Ladda och var i toppform när ni står på startlinjen fredagen den 23:e september kl. 16.00. Start och mål sker på Grönsta och lagmedlemmarnas sammanlagda löptid avgör er slutplacering.

Är ni inte så snabba men påhittiga? Vi delar ut pris, 1-3 till de lag som på bästa sätt visualiserar sitt lagnamn? Använd er fantasi och det kanske blir ni som står högst på den kreativa prispallen?

Så vad väntar ni på? Anmäl ert lag redan idag så ses vi på Grönsta den 23:e! Anmälningsavgiften är 200 kronor per enskild löpare fram till den 25/8!

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Officiella leverantörer

Övriga samarbetspartners

Arrangörer