Digital seedning med Ving och En Svensk Klassiker

Semestern kan vara ett gyllene tillfälle att ytterligare toppa formen för dig som tränat inför de olika delarna av En Svensk Klassiker; skidåkning, cykling, simning och löpning. Du har nu möjlighet genom Vings samarbete med TCS Lidingöloppet att seeda dig in i rätt startled på alla de hotell där Ving har digitalt utmärkta löprundor. 

Digital seedning med Ving och En Svensk Klassiker

Digital seedning med Ving
Tillsammans med Ving får du under din resa möjlighet att kvalificera dig till TCS Lidingöloppets startgrupper genom egen, digital, tidtagning. För att seeda dig digitalt med Ving springer du en löprunda på hotellet som är minst 10 km lång (5 km om du vill seeda dig till Rosa Bandet-loppet) med hjälp av en klocka med GPS-funktion eller med en telefon som har appen Strava nedladdad. 

Vanligtvis kostar den digitala seedningen 150 kr men med Vings kampanjkod kan du seeda dig helt gratis. I receptionen på ditt Vinghotell får du en e-postadress/kontaktperson som du kontaktar för att få kampanjkoden som du sen använder när du anmäler dig för digital seedning. 

Hotellen där du kan seeda dig in i rätt startled
Var vill du resa i sommar? Ving har ett stort utbud av hotell i olika delar av världen med träningsmöjligheter. Här hittar du hotellen med digitala löprundor där du kan springa ditt seedningslopp.

Så genomför du din digitala seedning inför TCS Lidingöloppet 
1. Anmäl dig till digital seedning här.
2. Välj en sträcka på 10 kilometer (5 km om du vill seeda dig till Rosa Bandet-loppet). Sträckan måste springas i sin helhet och vid ett tillfälle. 
3. Spring den angivna sträckan. Ta tid själv med hjälp av en klocka med GPS-funktion eller med en telefon som har appen Strava nedladdad.
4. Rapportera ditt resultat på Mina SidorDu kan skicka in en GPX-fil från valfri träningsapp eller välja någon av de pass som du registrerat i träningsappen Strava. Om du vill springa flera gånger kan du rapportera in tider vid flera tillfällen.
5. När ditt resultat är godkänt kommer ditt resultat synas i resultatlistan och Mina sidor.

Anmäl dig till Digital seedning!

 

 

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer