Lidingölabbets testpanel provar årets Lidingöloppssko och t-shirt


TCS Lidingöloppet är stolt att lansera lidingöloppskollektionen 2021, med en sko och en t-shirt särskilt framtagna för årets arrangemang. I den här delen av Lidingölabbet har vår testpanel fått en förhands-utprovning av kollektionen och delar sina intryck av den.

André: Uppladdningen inför TCS Lidingöloppet 30 är i full gång och grundträningen går enligt plan. En höjdpunkt i veckoschemat är Söndagspasset på 90 minuter längs delar av bansträckan på Lidingö och dess omnejd.

Lidingöloppströjan och Kinvara-skorna med naturinspirerad färgsättning gör sig mycket bra i den natursköna miljön och som påminnelse inför det stundande loppet! Skon är lätt, responsiv och har en bred läst som ger bra stabilitet - en allroundsko som passar bra även för de lite snabbare passen!

Åsa: Tröjan har en skön passform, men det bästa med den det är färgen. Skorna är lätta och ger en bra känsla för underlaget i jämförelse med mina andra springskor.

Magnus: Jag gillar att ha två skor att variera mellan och jag har ett par Saucony Ride13 som jag använder för mängdträning. 

Då är det bra med en lätt sko för de snabba passen och tävlingar och det passar Kinvara utmärkt till.

De är lätta men ändå ger den stötdämpning man vill ha. Sköna att springa i.
Helt enkelt, man får en extra kick när man använder dem på ett snabbpass.

Louise: Supersnygga skor som är mycket sköna, redan första dagen. Sitter tight runt hela foten och har en skön stötdämpning i stegen, speciellt på hårda underlag.

 

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer