Frågor och svar om TCS Lidingöloppet 2022

På den här sidan finner du svar på frågor kring TCS Lidingöloppshelgen 2022.

Hur blir TCS Lidingöloppet 2022 - kommer det genomföras som vanligt?
TCS Lidingöloppet 2022 kommer att genomföras i traditionell utformning. Samtidigt kommer vi under lopphelgen att vidmakthålla goda erfarenheter från loppåret 2021 - t.ex. att ge löpare extra utrymme i spåren, liksom att erbjuda deltagare digitala alternativ till loppen på Lidingö.

När genomförs TCS Lidingöloppet 2022?

TCS Lidingöloppet genomförs den 23-25 september 2022 i enlighet med programmet nedan:

Fredagen den 23 september

Invigningsceremoni
Lidingö skolstafetter
TCS Lidingöruset
TCS Lidingörullet
TCS Lidingöfemman

Lördagen den 24 september 
TCS Lidingöloppet 15
TCS Junior & Veteran
TCS Lidingöloppet 30

Söndagen den 25 september
TCS Lilla Lidingöloppet
TCS Lidingö Knattelopp
Rosa Bandet-loppet


Vilka seedningsgrundande lopp arrangeras inför TCS Lidingöloppet 2022?
Lidingöloppet arrangerar ett flertal lopp som kan användas som seednings-tider i anmälan till TCS Lidingöloppet.
Den 30 april arrangeras exempelvis Vårmilen, där loppet på 10 kilometer är seedningsgrundande inför TCS Lidingöloppet. Även under Blodomloppet Stockholm kan distansen på 10 km användas till seedning inför TCS Lidingöloppet.

Utöver dessa arrangemang finns det även möjlighet att seeda sig till startgrupperna i TCS Lidingöloppet genom egen, digtial, tidtagning. 

Jag var anmäld till något av loppen under TCS Lidingöloppsveckan 2021 men valde då att flytta fram min anmälan till 2022. Behöver jag göra något speciellt nu?
Om din anmälan är flyttad från 2021 till 2022 så behöver du inte oroa dig, du är då anmäld till årets lopp och kommer i god tid innan att start få all information du behöver om loppet. 

Kommer jag kunna genomföra TCS Lidingöloppet och/eller Rosa Bandet-loppet i virtuell form, på samma sätt som 2020 och 2021, dvs. som Lidingöloppet@Hemma och RosaBandetloppet@Hemma?
Ja, det kommer även finnas möjlighet att ta del i de virtuella loppen Lidingöloppet@Hemma och RosaBandetloppet@Hemma mellan den 23 september och den 9 oktober.  

Finns det risk att ett eller flera lopp blir fulltecknade?
Ja, det är därför en god idé att säkra en startplats så tidigt som möjligt. 

Kommer publik att tillåtas på plats under loppen?
Ja, i ljuset av de lyfta folkhälsorestriktionerna är TCS Lidingöloppet glada att åter välkomna publik i start- och målområde och på läktarplatser utmed banorna.

Hur kan jag löpande hålla mig uppdaterad om nyheter inför TCS Lidingöloppshelgen 2022?
Vi informerar löpande om nyheter kring våra arrangemang  via våra sociala medier (på Facebook och Instagram) samt via vår hemsida, www.tcslidingoloppet.se.
För att vara säker på att du alltid har senast nytt från oss, rekommenderar vi dig att prenumerera på vårt Nyhetsbrev. Maila till info@lidingoloppet.se så lägger vi till dig.

Jag hittade inte svaret på min fråga ovan, hur kontaktar jag TCS Lidingöloppet?
Kontakta gärna TCS Lidingöloppets kansli via info@lidingoloppet.se alternativt telefon 08-7652615 (onsdagar kl 9-11) så hjälper vi dig den vägen.

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Övriga samarbetspartners

Arrangörer