Info om Lidingöloppet MTB 2021 med anledning av covid-19.

Med anledning av covid-19 så har Lidingöloppet MTB 2021 flyttats till hösten och kommer avgöras som ett 30-km-lopp lördagen den 2 oktober.

Loppet kommer att genomföras som ett dagslopp och kommer att starta från Koltorps gärde lördagen den 2:a oktober från kl. 10.00 och framåt. Loppet kommer i princip följa samma sträckning som det klassiska löploppet som avgjorts helgen innan. Det blir en unik möjlighet att få uppleva det legendariska Lidingöloppsspåret på två hjul! Nedan hittar du information om vad som gäller för just din anmälan.
Starten för Lilla Lidingöloppet MTB går kl 0900 på Grönsta Gärde.

* Gör ditt val senast den 2 maj 2021.
Har du inte gjort ditt val innan den 2 maj kommer din anmälan att makuleras och din startavgift att skänkas till våra ägarklubbar.

Jag är anmäld till Lidingöloppet MTB 63 km, vad gäller?
Du har fått ett mejl gällande din anmälan. I mejlet har du fått två valmöjligheter, antingen att flytta din anmälan till Lidingöloppet MTB 30 km den 2:a oktober eller att flytta din anmälan till Lidingöloppet MTB 63 km som kommer avgöras den första helgen i maj 2022.

Jag är anmäld till Lidingöloppet MTB 23 km, vad gäller?
Du har fått ett mejl gällande din anmälan. I mejlet har du fått två valmöjligheter, antingen att flytta din anmälan till Lidingöloppet MTB 30 km den 2:a oktober eller att flytta din anmälan till Lidingöloppet 23 km som kommer att avgöras den första helgen i maj 2022.

Jag är anmäld till Lilla Lidingöloppet MTB, vad gäller?
Du har fått ett mejl gällande din anmälan. I mejlet har du fått två valmöjligheter, antingen att flytta din anmälan till Lidingöloppet MTB 3 eller 6 km som också kommer att avgöras lördagen den 2:a oktober eller att flytta din anmälan till Lidingöloppet 3 eller 6 km som kommer att avgöras den första helgen i maj 2022.

Jag har ett presentkort till Lidingöloppet MTB, vad händer?
Om du har ett presentkort till vårens MTB-lopp så kommer detta presentkort att kunna användas på Lidingöloppet MTB 30 km som avgörs lördagen den 2:a oktober. Har du frågor vänligen kontakta info@lidingoloppet.se.

Har du frågor eller synpunkter om ovan så återkom till oss på info@lidingoloppet.se. Vi finns här för dig och lyssnar självklart på dina synpunkter. Vi hoppas dock att du har förståelse för ändringarna ovan. Hälsan för våra deltagare och vår publik är det absolut viktigaste för oss och därför väljer vi att vidta dessa åtgärder.

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer