Information för besökare under Lidingöloppet on Tour

Har du någon du ska heja på under något av alla loppen? Kul! Då kommer du att bidra till en fantastisk stämning. För att hitta mer info om alla lopp och hur du hittar dit besök respektive lopps sida >>

Information om Lidingöloppet on Tour

Hitta ditt resultat från loppet du sprang här >>
Läs mer om hur du använder ditt resultat till seedning här >>

Lidingöloppet on Tour Powered by Klövern - spring med oss året runt

Att delta i ett tourlopp ger möjlighet till seedning, bra träning inför TCS Lidingöloppet och till ny kunskap och inspiration.

Du möter Lidingöloppet runt om i landet, inte bara på den gröna ön utanför Stockholm. Tillsammans med lokala föreningar på tio orter arrangeras Lidingöloppet on Tour Powered by Klövern, överskottet går till största delen tillbaka till föreningen på orten.

För oss på TCS Lidingöloppet är det ett sätt att nå löpare runt om i landet. Vi vill värna om och bidra till det lokala föreningslivet, vi vill också uppmuntra fler att komma ut och röra på sig – det är det allra viktigaste tycker vi!

Ett seedningslopp innebär att resultatet kan ligga till grund för att kvala till ett bättre startled under TCS Lidingöloppshelgen. Självklart går det alldeles utmärkt att springa något av loppen på Touren utan att delta i TCS Lidingöloppet på Lidingö. 

Det kommer finnas farthållare får olika måltider. Farthållarna är där för att stötta dig på vägen mot din drömtid. På våra lopp som är 10 km kommer farthållarna guida dig mot tider mellan 70 och 50 min.

Vi ses - någonstans i Sverige!

Lidingöloppet on Tour arrangeras i samarbete med