Hjälp

Hur gör jag om jag har en fråga kring Lidingöloppet On Tour Powered By Klövern?

Vi kommer här samla frågor och svar kring Lidingöloppet On Tour Powered By Klövern. Om du har andra frågor så är du välkommen att kontakta oss på Lidingöloppet på uppgifter nedan

Telefon: 08-7652615
E-post: info@lidingoloppet.se

Varför kan jag inte få springa var jag vill som för andra digitala lopp?
I en tid där traditionella lopp inte kan genomföras så vill vi ändå försöka skapa lopp där du kan jämföra din prestation med andra på ett så realistiskt sätt som möjligt. Olika löpslingor kan skilja sig otroligt mycket i grad av kupering, underlag, påverkan av vind m.m vilket gör att resultat på två olika 10-km-banor är svåra att jämföra. I Lidingöloppet On Tour Powered By Klövern springer alla samma bana, etapp men på olika tider och om du tex inte var nöjd med presterat lopp på måndagen så får du en ny chans på tisdagen.

Kan jag springa samma etapp hur många gånger som helst under de aktuella tävlingsdatumen?
Ja, så länge du håller dig inför de officiella datumen för den aktuella etappen så kan du springa etappen så många gånger du vill och orkar.

Vilken utrustning behöver jag?
För att din tid skall registreras i Strava så behöver du en telefon eller en sportklocka med en GPS. Säkerställ att du har en bra GPS-mottagning innan du börjar springa.

Hur kan ni veta att folk inte kommer att fuska? Och tänk om min GPS missar en del av min runda?
Vi hoppas och tror på fair play från våra deltagare, vem vill vinna genom att fuska? Men visst, det kan alltid förekomma men vi kommer lite noggrannare granska rundorna för de som placerat sig på topp-10 på varje deletapp samt alla pristagare oavsett placering. När det gäller GPS-tracking så brukar  slutresultatet bli hyfsat rätt. Kontakta oss om du känner att du blivit "orättvist behandlad" av din GPS-enhet!

Varför har ni valt ut vissa sträckor/städer och inte andra? Jag vill också vara med!
Vi vill erbjuda ett alternativ för de löpare som normalt springer lopp via Lidingöloppet On Tour Powered By Klövern. Vi har valt ut ett antal ytterligare orter där vi känner att intresset för löpning är stort och där vi har hittat bra löparspår i fin natur. Om vi inte kunde inkludera din ort i detta skede så beklagar vi detta men vi hoppas att vi i kommande liknande upplägg kan involvera fler banor och orter i detta koncept.

Våra sponsorer