Loppvärdar

Titelsponsor Rosa Bandet-loppet:

Cancerfonden är en ideell insamlingsorganisation som genom forskningsfinansiering, kunskapsspridning och påverkansarbete. De arbetar för att fler ska överleva och färre ska drabbas av cancer. Under oktober pågår Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj och Rosa Bandet-loppet är startskottet på hela den kampanjen. Att röra på sig minst 30 minuter, de flesta dagar i livet, minskar alltså risken för cancer. Hur du rör dig spelar ingen roll, pulshöjningen är det viktiga. När du anmäler dig till Rosa Bandet-loppet bidrar du till svensk cancerforskning – och höjer pulsen!

Titelsponsor Lidingöloppet on Tour - Powered by Klövern: 

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med över 400 fastigheter och en total uthyrningsbar yta på nästan 3 miljoner kvadratmeter. Klövern erbjuder sina hyresgäster attraktiva lokaler inte bara i Stockholm, Göteborg och Malmö utan också i en lång rad av starka regionstäder över hela landet, samt i Köpenhamn. Klövern är främst fokuserat på kontor men erbjuder även lokaler för företag och organisationer verksamma inom vård, utbildning och detaljhandel; såväl som inom lager och logistik. Dessutom arbetar Klövern Living med ett antal projekt av bostadsutvecklingskaraktär.

– Att Klövern blir titelsponsor till Lidingöloppet on Tour knyter väl an till vår affärsidé, samtidigt som det ligger i linje med vårt hållbarhetsarbete, där god hälsa – för såväl kunder som medarbetare – är ett naturligt inslag, säger Rutger Arnhult, VD på Klövern.

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Övriga samarbetspartners

Arrangörer