Praktisk information

Här nedan hittar du det viktigaste som rör ditt lopp. Allt för dig som löpare eller besökare.

 

Läs även om...

Kartor & Bana

Här hittar du information om hur  banmarkeringarna ser ut och kartor över bland annat de olika loppbanorna, vart Lidingövallen ligger och hur Grönsta Gärde ser ut. Dessutom finner du flera nyttig länkar till kartor med till exempel, husvagnsparkeringen utmärkt på.

Läs mer »

Seedning

Vill du stå i en bättre startgrupp kan du seeda dig. Här finns de regler som gäller vid seedning till TCS Lidingöloppet.

Läs mer »

Vätskekontroller

Våra vätskestationer kan påverkas av rådande restriktioner hösten 2021. I ditt startbevis hittar du aktuell information gällande vad som gäller för just ditt lopp.

Läs mer »

Kör rätt på Lidingö

Vi vill verkligen rekommendera att du tar bussen ut på Lidingö. Behöver du ta bilen, så försök samåka med andra. För att försöka minska köerna och skapa ett bättre flöde i bil-och busstrafiken, ber vi dig följa de här rekommendationerna så att trafiken flyter så smidigt som möjligt. 

Läs mer »

Medalj och diplom

Alla som kommer i mål på Lidingöloppet är vinnare och ska belönas med medalj och diplom!

Läs mer »

För dig som bor på Lidingö

Vi vet att trafiksituationen är ansträngd på Lidingö under TCS Lidingöloppet. Vi arbetar ständigt med olika trafiklösningar för att minska bilköerna. Följande information om trafikändringar, avstängningar mm kan vara bra att ta del av för dig som bor på Lidingö.

Stort tack för din förståelse!

Läs mer »

Priser och prispengar

Tävlingsklasserna under TCS Lidingöloppet har prispengar till de som placerar sig främst.

Läs mer »

Sjukvård

TCS Lidingöloppet har läkare, sjukvårdare och sjukgymnaster som tar hand om de skador som löpare och besökare kan drabbas av.

Läs mer »

Överdrag och väskor

Hatering av överdrag och väskor samt värdesaksinlämning kan påverkas av rådande restriktioner hösten 2021. I ditt startbevis hittar du aktuell information gällande ditt lopp.

 

Läs mer »

Boende

Har du rest till TCS Lidingöloppet och vill ha boende i samband med loppet, rekommenderar vi några olika varianter.

Läs mer »

TCS Lidingöloppsveckan arrangeras i samarbete med