Praktisk information

Här nedan hittar du det viktigaste som rör ditt Lidingölopp. Allt för sig löpare eller besökare.

 

Läs även om...

Starttider

Tänk på att:
1. Start i en tidigare startgrupp än den du tilldelats leder till automatisk diskvalificering. 
2. Start i en senare startgrupp leder till ett automatiskt tidspålägg (10 min per försenad startgrupp) från din egentliga starttid. Detta går inte att överklaga.

Läs mer »

Kartor & Bana

Här hittar du information om hur  banmarkeringarna ser ut och kartor över bland annat de olika loppbanorna, vart Lidingövallen ligger och hur Grönsta gärde ser ut. Dessutom finner du flera nyttig länkar till kartor med till exempel, husvagnsparkeringen utmärkt på.

Läs mer »

Seedning

Vill du stå i en bättre startgrupp kan du seeda dig. Här finns de regler som gäller vid seedning till TCS Lidingöloppet.

Läs mer »

Kör rätt på Lidingö

Vi vill verkligen rekommendera att du tar bussen ut på Lidingö. Behöver du ta bilen, så försök samåka med andra. För att försöka minska köerna och skapa ett bättre flöde i bil-och busstrafiken, ber vi dig följa de här rekommendationerna så att trafiken flyter så smidigt som möjligt. 

Läs mer »

För dig som bor på Lidingö

Vi vet att trafiksituationen är ansträngd på Lidingö under TCS Lidingöloppshelgen. Vi arbetar ständigt med olika trafiklösningar för att minska bilköerna. Följande information om trafikändringar, avstängningar mm kan vara bra att ta del av för dig som bor på Lidingö.

Stort tack för din förståelse!

Läs mer »

Priser och prispengar

Tävlingsklasserna under TCS Lidingöloppshelgen har prispengar till de som placerar sig främst.

Läs mer »

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med