Ta dig till TCS Lidingöloppet

Parkeringsmöjligheterna är begränsade och trafiksituationen ute på Lidingö är ansträngd under TCS Lidingöloppshelgen, därför rekommenderar vi samåkning av alla slag: tåg, buss eller bil. Cykel är ett smidigt alternativ, men vi misstänker att dina ben kanske är lite väl möra efter 30 km löpning.

Ta dig till TCS Lidingöloppet

TCS Lidingöloppet erbjuder i samarbete med Keolis gratisbussar från t-bana Ropsten till Lidingövallen - smidigt och enkelt!

Fr o m 2018 tar Lidingöloppet ut p-avgift som ett led att ytterligare minska biltrafiken och uppmuntra fler att välja våra gratisbussar. Parkeringsavgiften är 60 kr, hälften av avgiften skänker du till Cancerfonden.

Parkering är endast tillåten på ytor anvisade av Lidingöloppet.

Från Ropsten följer biltrafikanter gul skyltning, samt anvisningar från polis och trafikvakter. Ett alternativ är att parkera i Ropsten och därifrån åka TCS Lidingöloppets gratisbussar till och från Lidingövallen.

Klicka här för att se var Lidingövallen ligger »

Samåkning
Har du plats över i bilen eller vill du åka med i någons bil? I Skjutsgruppen kan chaufförer och passagerare hitta varandra. 
Klicka här för att komma till Skjutsgruppen »
(Sök på Lidingövallen)

Bilkö vid Lidingövallen
Korsningen Lidingövallen-Grönstavägen. Få gillar att sitta i bilkö, så snälla, samåk eller ta gratisbussen till TCS Lidingöloppet!

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Officiella leverantörer

Övriga samarbetspartners

Arrangörer