Lidingöloppets utmaning 60 27-29/9 2024

60 km är vår största utmaning någonsin. Det här blir en unik möjlighet för dig att ta del av fyra av våra lopp under en och samma helg! 

Lidingöloppets utmaning 60

Loppinformation

60km är vår största utmaning någonsin. Det här blir en unik möjlighet för dig att ta del av 4 av våra lopp under en och samma helg! 

Du deltar i alla våra 4 lopp, Detta innebär att du springer TCS Lidingöfemman på fredagen. TCS Lidingöloppet 15 km, TCS Lidingöloppet 30 km på lördagen. Rosa Bandet-loppet 10 km på söndagen.

Starttiderna kommer att anpassas så att du hinner, du kommer att bli sedd i spåret med vår specialdesignade 60km t-shirt och vi lovar att du kommer att få extra pepp längs med spåret.
Alla medaljerna samlar du på en unik medaljtavla för 60 km.

Anmälan

Anmäl dig här

Sista anmälningsdag 3:e juni!

Energi under dagen

15km och 30 km samma dag är en respektingivande distans för de allra flesta. Eftersom du kommer att springa båda loppen med en kort paus emellan gäller det att fylla på med ordentligt med vätska och energi både under och emellan loppen. Flera möjligheter till att köpa mat kommer att finnas på arenorna i anslutning till loppen. 

Se placering på vätskekontrollerna på respektive loppsida. 

Enervit Langningspaket:
För information och bokning av Enervit Langningspaket, klicka här

Starttider och Reptider

Starttider för alla våra lopp fins här

Startgrupper som deltagarna i 60km utmaningen kommer att starta i 

För de som deltar i Lidingöloppets 60km utmaning spelar tidigare seedningsresultat ingen roll utan alla startar i samma startgrupper på de olika loppen. 

TCS Lidingöfemman - Startgrupp 1, kl. 16. 

15 km – Startgrupp 1C start kl. 10:00 

30 km – Startgrupp 5  start kl. 13:10.  

Det innebär att om man skulle springa 15 km på 2 h så har man fortfarande 1 timme och 10 minuter för återhämtning samt att ta sig upp till Koltorp. 

Rosa Bandet-loppet: Startgrupp 2, start kl.13:50. Tillsammans med de som gör en Kort Klassiker.

 

Tävlingsinformation

Here you will find the most important things you need to know about TCS Lidingöloppet, both as a runner or as a visitor.

Competition information

tcs TATA Consultancy Services