Erbjudanden till idrottsföreningar inför TCS Lidingöloppet 2023!

TCS Lidingöloppet erbjuder alla landets idrottsföreningar 15 % rabatt på startplatser i höstens lopp. Så samla ihop hela gänget och kom! Vi hjälper även till med boende och logistik i samband med loppet.Välkommen till TCS Lidingöloppshelgen - en klassisk samlingspunkt för svensk föreningsidrott! I 58 år har starka viljor från uthållighetsidrotten mötts i Lidingös terrängspår - i höst är det dags igen! Precis som under tidigare år står fina priser på spel – både för enskilda deltagare och för anmälda lag!

Alla medlemmar i sveriges idrottsföreningar erbjuds just nu, via sina klubbar, följande förmåner inför TCS Lidingöloppet 2023:

15 % klubbrabatt
Ta med din idrottsförening, ditt lag eller dina träningskamrater till TCS Lidingöloppet i september! Vi erbjuder just nu 15 % rabatt på alla startplatser för föreningsmedlemmar. 

Är du som klubbrepresentant intresserad av att just din förening ska ta del av rabatten, kontakta gärna TCS Lidingöloppet via info@lidingoloppet.se. Erbjudandet kan användas fram till den 30 augusti 2023. 

OBS! Du kan endast ta del av detta erbjudande genom din klubb! Det går alltså inte att som enskild klubbmedlem kontakta oss för att få rabatten. Om du är intresserad, be din kontaktperson i din klubb ta kontakt med Lidingöloppet så kommer vi skicka en rabattkoden till klubben för vidare förmedling till dess medlemmar! Erbjudandet gäller endast för nya anmälningar (ej retroaktivt) och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller ej för TCS Lilla Lidingöloppet och TCS Knatteloppet, som har samma pris året om. 

Hjälp med boende
Är ni ett större gäng från din idrottsförening som vill delta i TCS Lidingöloppshelgen? Vi kan förmedla alla typer av boenden - från gymnastikhall till hotell och vi hjälper gärna till med speciallösningar för att just din klubb ska få era behov tillgodosedda. Kontakta gärna boende@lidingoloppet.se så hjälper vi er!

För mer information om boendealternativ under TCS Lidingöloppshelgen, följ den här länken!

Vi ses på Lidingö den 22-24 september! 


Program för TCS Lidingöloppshelgen 2023: 

Fredagen den 22e september
TCS LidingöRullet: 2 km
TCS LidingöRuset: 1,7 km och 4 km
TCS Lidingöfemman: 5 km

Lördagen den 23e september 
Junior- och veteranklasserna: 4, 10 och 15 km
TCS Lidingöloppet 15 km
TCS Lidingöloppet 30 km

Söndagen den 24e september 
TCS Lilla Lidingöloppet: 1,7, 3 och 6 km
TCS Lidingö Knattelopp: 1,7 km
Rosa Bandet-loppet: 4 och 10 km  


Anmäl till TCS Lidingöloppshelgen 2023 >
Starttider för alla lopp >
S
tartavgifter >

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer