TCS Lidingöfemman 22/9 2023

Spring själv eller med två kompisar eller kollegor i lag - TCS Lidingöfemman är den perfekta starten på Lidingöloppshelgen!

TCS Lidingöfemman

Ska du springa på lördagen men vill ändå få en genomkörare inför din stora utmaning? Är du "medföljande" och vill testa en liten bit av Lidingöloppsspåren? Är du Lidingöbo och vill vara en del av festen? TCS Lidingöfemman är loppet för dig som vill provsmaka på en del av Lidingöloppet.

Lagtävlingen:

Nu kan du anmäla ett lag på tre personer till TCS Lidingöfemman! Gå in i ordinarie anmälan och välj där "Gör en laganmälan". Anmäl och namnge ert lag och kom sedan tokpeppade till starten den 22:e september. Ert lags totala tid räknas samman och avgör er slutplacering! Vilka vill du ha med i ditt lag?

Inte snabbast men snyggast? Ni kan också vinna pris!

Priser kommer att delas ut till de tre främsta lagen men också till de tre lag som på bästa sätt "visualiserar" sitt lagnamn. Kostymer, roliga tävlingsdräkter eller smink - hur kan ert lag se ut? Dela gärna med er av era bilder från förberedelserna inför "er" start i TCS Lidingöfemman genom att tagga #lidingofemman

Loppet går självklart att genomföra individuellt också. Du springer/går i din egen takt och erhåller självklart en fin medalj efteråt.

Klasser:

Individuellt - de 3 bästa herrarna respektive 3 bästa damerna erhåller pris.

Lag - de 3 snabbaste lagen samt de 3 lag som på bästa sätt "visualiserar" sitt lagnamn erhåller pris.

Anmälan

Anmäl dig här

Spring själv eller med två kompisar eller kollegor i lag - TCS Lidingöfemman är den perfekta starten på Lidingöloppshelgen!

Banan


Kartan är klickbar

Banan är en och naturskön 5 kilometers bana med start och mål på Grönsta Gärde.

Sociala medier

Dela gärna dina förberedelser inför loppet och loppupplevelser med oss!

@lidingoloppet

#tcslidingöloppet #lidingöfemman

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Övriga samarbetspartners

Arrangörer