TCS Lidingöfemman 27/9 2024

Spring själv eller tillsammans med kompisar eller kollegor i lag – TCS Lidingöfemman är den perfekta starten på Lidingöloppshelgen!

TCS Lidingöfemman

Ska du springa på lördagen men vill ändå få en genomkörare inför din stora utmaning? Är du "medföljande" och vill testa en liten bit av Lidingöloppsspåren? Är du Lidingöbo och vill vara en del av festen? TCS Lidingöfemman är loppet för dig som vill ta del av folkfesten på 5 kilometer. 

Passa på att hitta på något roligt med dina vänner och kollegor samtidigt som du testar en liten bit av Lidingöloppsspåret! I det här loppet kan du antingen springa själv eller i ett lag tillsammans med två vänner.

Du springer och går i din egen takt, och får självklart en fin medalj i mål.

Lagtävling - Inte snabbast men snyggast?

Lagtävlingen går ut på att man ska klä ut sig och visualisera sitt lagnamn. Ni springer loppet tillsammans och har kul i spåret. Priser kommer att delas ut till de tre lag som på bästa sätt "visualiserar" sitt lagnamn. Kostymer, roliga tävlingsdräkter eller smink – hur kan ditt lag se ut? Dela gärna med dig av era bilder från förberedelserna inför "er" start i TCS Lidingöfemman genom att tagga #lidingofemman

För att göra en laganmälan går du in i ordinarie anmälan och väljer "Gör en laganmälan". Anmäl och namnge ert lag och kom sedan tokpeppade och snygga till starten.

Anmälan

Anmäl dig här

Spring individuellt eller i ett lag på tre personer.

Klasser

Individuellt – de 3 bästa herrarna respektive 3 bästa damerna erhåller pris på scenen.

Lag – 3 lag som på bästa sätt "visualiserar" sitt lagnamn erhåller pris på scenen.

Banan

Kartan är klickbar

Banan är en och naturskön 5 kilometers bana med start och mål på Grönsta Gärde.

Sociala medier

Dela gärna dina förberedelser inför loppet och loppupplevelser med oss!

 

@lidingoloppet

#tcslidingöloppet #lidingöfemman

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer