Rosa Bandet-loppet firar årets Rosa kampanj!

Rosa Bandet-loppet utbringar sexhundratjugo tusen tack till alla årets deltagare, partners, supporters och funktionärer - tillsammans har ni bidragit till kampen mot cancer - både genom rörelseglädje och stöd till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj!

Rosa Bandet-loppet firar årets Rosa kampanj!

Nu när den Rosa Månaden är över stämmer Rosa Bandet-loppet in i Cancerfondens firandet av Rosa Bandet-kampanjen 2022! Vi är stolta över att i år ha bidragit med 620 540 kr till svensk cancerforskning! 

I firandet vill vi lyfta alla tusentals deltagare som tog del i den rosa festen - både på Lidingö och på distans genom Rosabandetloppet@Hemma! Er insats är både viktig för kampen mot cancer och för folkhälsan - tack för att ni var med och inspirerade vänner, kollegor och familjemedlemmar till ett liv i rörelse! 


Anmäl dig till Rosa Bandet-loppet 2023!

Anmälan är öppen för den rosa löparfesten 2023 och ju tidigare du anmäler dig, desto förmånigare blir priset. Oavsett när du anmäler dig, och vare sig du anmäler dig till Rosa Bandet-loppet 4 eller 10km, går 100 kronor oavkortat till Cancerfonden. 
 
Om Rosa Bandet-kampanjen
Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj pågår under oktober varje år med syftet att samla in pengar till forskning, sprida kunskap om cancer och hur man kan minska sin risk att drabbas, samt påverka beslutsfattare i viktiga frågor.  

Sedan 2003 har Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj, tillsammans med alla som engagerat sig på olika sätt, samlat in drygt 1 miljard kronor. Under samma period har Cancerfonden totalt delat ut över 1 miljard kronor till bröstcancerrelaterad forskning.


Anmäl dig till Rosa Bandet-loppet 2023 här >
Se Rosa Bandet-loppet 2022 >
Om Cancerfonden >

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer