Välkommen till Cross Country Conference 2023!

Hur blev Andreas Almgren en världslöpare och hur kom Ida Nilsson över alla hinder? De frågorna får ni svar på under årets upplaga av Cross Country Conference (XCC) - ett seminarium för och med tränare, forskare och aktiva inom uthållighetsidrott!

Välkommen till Cross Country Conference 2023!

Exakt hur har Andreas Almgren tränat för att springa 5000 meter på 13 minuter? Vad har han ändrat på när det inte har fungerat? Kommer han att fortsätta likadant?

Ida Nilsson var superstjärna i terräng och över hinder i tonåren. Sen kunde hon inte springa alls i flera år. 20 år senare är hon världselit i trail. Hur kom hon över alla motgångar? Kan man byta inriktning efter alla år?

I den nionde upplagan av Cross Country Conference (XCC) går vi igenom Andreas och Idas träning och livsval! Ställ frågor direkt till dem och låt dig inspireras av hur löpningen ryms i livet. Allt är helt gratis. Vi vill bara ha din tid och ditt intresse!

Du kan vara med på plats på Bosön på fredag 22 september kl 16-18 eller följa allt på Teams. Är du med på Bosön bjuds det på fika.

Anmäl dig här till Bosön eller Teams.

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer