x

Information angående Coronaviruset (COVID-19)

Coronaviruset (COVID-19)

Infomation för dig som är besökare/åskådare

Resultat >>

Infomation för dig som löpare/deltagare

 

För att göra det enklare för dig att få koll på vad du ska göra och vart du ska bege dig ute på Lidingö tog vi fram ett flödesschema. Observera att det startplatserna skiljer sig åt!

Klicka på bilden för att se den större.Lidingöloppet Flow

Vilken blir din löputmaning 2020?

Med naturen som arena utvecklar Lidingöloppet hållbara upplevelser där hälsa, glädje och utmaning står i fokus. Vi är världens största terränglopp och arrangerar ca 20 olika lopp (från Lidingöloppet 30 km till Rosabandet- loppet och Blodomloppet) för att få fler människor att röra på sig – oavsett ålder, kön, bakgrund och förutsättningar. Vi har ett lopp för alla- så att just du skall kunna utmana dig på din distans!

Hoppas vi får se dig på startlinjen på något utav våra lopp under 2020!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nyheter

Naturen finns där för dig!
TCS Lidingöloppshelgen
måndag, 30 mars 2020

Naturen finns där för dig!

Vi är tacksamma för att naturen står stadigt där den står, i en tid som denna skall vi löpare vara glada för att sporten vi valt kan utövas enskilt, ute i naturen. 

 

Information med anledning av Coronaviruset
TCS Lidingöloppshelgen
onsdag, 11 mars 2020

Information med anledning av Coronaviruset

TCS Lidingöloppet har idag tagit del av Folkhälsomyndighetens rekommendation om att inga allmänna sammankomster med fler än 500 personer ska få hållas.Vi kommer inom kort att återkomma med information till våra deltagare och övriga intressenter kring vad som gäller för våra kommande evenemang via vår hemsida samt via våra sociala medier.

Vilken blir din löputmaning under 2020?
TCS Lidingöloppshelgen
onsdag, 22 januari 2020

Vilken blir din löputmaning under 2020?

Lidingöloppet är världens största terränglopp och arrangerar ca 20 olika lopp för att få fler människor att röra på sig.  Vi har ett lopp för alla- så att just du skall kunna utmana dig på din distans! Vilken utmaning blir din utmaning?

Så lyckas du med din löputmaning!
TCS Lidingöloppshelgen
torsdag, 23 januari 2020

Så lyckas du med din löputmaning!

Januari brukar för många innebära en nystart och att komma in i nya mer hälsosamma rutiner, som ofta innebär att träna mer. För att få det hållbart gäller det att ditt löparmål är rimligt så du klarar av att hålla i det hela året. För det allra viktigaste är att få till regelbundenhet för att utvecklas. Runacademy har vill därför tipsa om tre saker som kan hjälpa dig att nå din löparutmaning 2020

Cecilia Gyldén tar över TCS Lidingöloppet
TCS Lidingöloppshelgen
torsdag, 5 december 2019

Cecilia Gyldén tar över TCS Lidingöloppet

Cecilia Gyldén blir ny generalsekreterare för Lidingöloppet. Hon kommer närmast från en tjänst som enhetschef på LRF, där hon arbetat med medlemsutveckling och försäljning. Hon har tidigare även arbetat som klubbchef i IFK Lidingö Friidrott.

Lägg grunden för Lidingöloppet 2020!
TCS Lidingöloppshelgen
måndag, 28 oktober 2019

Lägg grunden för Lidingöloppet 2020!

Det är under höstens och vinterns lugna distanspass som grunden läggs
för ett framgångsrikt Lidingölopp 2020.
Under hösten är det färre lopp och för många blir det då naturligt att ta en liten paus från att springa. Det kan då vara bra att träna sådant man inte är van vid att göra, men samtidigt fokusera på uppbyggnadsträning. 

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med