Välkommen Lina!

Lina Johansson är det senaste tillskottet på Lidingöloppets kansli. Hon har kastat sig in i hetluften under den allra mest intensiva perioden de sista veckorna före loppet.

Varför just Lidingöloppet, Lina?

Välkommen Lina!

- Föreningslivet har alltid präglat mig. Jag har idrottat och varit ledare och instruktör hela livet och Lidingöloppet kändes perfekt med sin starka koppling till idrottsföreningarna på Lidingö.

Lina Johansson är 26 år och har nyligen tagit examen i internationell marknadsföring på Mälardalens universitet i den gamla hemstaden Västerås. Nu har flyttlasset gått till Lidingö.

Här har Lina påbörjat en tjänst som marknadskoordinator, med huvudfokus på sociala medier, där hon kommer att kommunicera Lidingöloppets budskap ut till alla löpintresserade.

- Jag vill bidra till att göra loppet lockande och ge tillbaka till föreningslivet, som varit en så stor del av mitt liv. Det är roligt med ett jobb som man har ett intresse av.

Det är framför allt handbollen som betytt mycket för Lina. Hon har spelat själv sedan sjuårsåldern, och hunnit med att vara både barn- och ungdomsledare, tränare och domare.

Vi hälsar Lina välkommen till Lidingö och Lidingöloppet!

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer