Partners

2XU (uttalas “Two Times You”) är ett sportvarumärke som skapar tekniska och avancerade sportplagg. 2XU grundades år 2005 i Australien. Våra plagg är byggda för att prestera. Vi väljer noggrant våra tyger och material för att säkerställa den längsta livslängden som möjligt för våra plagg.


Corem har sedan starten 2007 förvärvar, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter. Vi är ett ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler i attraktiva lägen och fokus på kontinuerlig förädling, stadsutveckling och att finnas nära dig som kund. Vår vision är att förvalta och utveckla fastigheter för framtiden.

Vårt fastighetsbestånd är samlat i attraktiva lägen i storstadsområden och tillväxtregioner. Vi vill skapa hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle.

Med lokalt baserad förvaltning och drift finns vi nära våra kunder. Vi hjälper er som kunder att hitta lokaler som på bästa sätt stödjer er verksamhet och behov.

 

Ellery Beach House Stockholms enda Beach Resort. En internationell destination beläget mellan havet och träden längst ut på Elfviks udde på Lidingö.

Ett ombonat beach house med egen brygga, där det livliga och rofyllda kontrasterar. En plats där natur, hav och strand möter padel, utegym, pooler, cabanas, människor, musik, design och konst.


SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa.

Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, Norge, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag möts våra kunder och medarbetare på någon av våra 1500 avgångar från över 400 stationer.

SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg.

 

Välkommen till ett krångelfritt bil-liv!Medan andra tävlar i prestige och prestanda så går vi åt andra hållet. På Suzuki tänker vi lite annorlunda. Vårt fokus ligger istället på dig – människan bakom ratten, och hur vi kan förenkla ditt bil-liv så mycket som möjligt. För att lyckas erbjuder vi flera modeller med smarta funktioner – allt från olika hybridsystem till fyrhjulsdrift och smidiga förvaringslösningar. Och mycket mer än så, naturligtvis! Dessutom har vi gjort det enklare att köpa bilen. Hos oss behöver du nämligen inte göra sisådär en miljard tilläggsval innan du är klar. Istället har vi färdiga lösningar med allt du behöver.

Tack vare att vi erbjuder japansk driftsäkerhet kombinerat med ett brett modellprogram och färdiga lösningar så kan du få ett bra mycket mer krångelfritt bil-liv med Suzuki. Svårare än så är det inte.


På natursköna Lidingö ligger Rönneberga, endast 5 minuter från vätskestationen Hustegaholm. Till oss har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Som gäst njuter du bland annat av egentid i vårt läckra badhus och vällagad mat i restaurang Verandan. Vila trötta ben i våra moderna hotellrum med havsutsikt och vakna utvilad lagom till att frukostbuffén dukas fram.

De natursköna omgivningarna på Lidingö bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, samt återhämtning för dig som precis sprungit Lidingöloppet. Den friska havsluften på Lidingö ingår alltid hos oss. Borta bra, men på Rönneberga bäst. Välkommen!
För bokning klicka härMariestads Alkoholfri är en maltig och humlearomatisk öl som passar utmärkt både till mat och i sällskap med goda vänner. Vi brygger det med samma smak- och kvalitetskrav som våra andra öl för att alla, oavsett tillfälle eller plats, ska kunna njuta en Mariestads. Mariestads Alkoholfri är ett underjäst lageröl.


Alla har rätt till ett strålande, problemfritt leende. Därför är vi engagerade i att höja munvårdsstandarderna världen över. Oavsett om du som barn vill skapa nya hälsosamma vanor, eller lära dig något nytt från experterna, hjälper vi dig att ge din munhälsa en boost.

En bris som bär doften av vårblommor. Det knastrande ljudet av löv på din dagliga promenad. Det mjuka bubblandet i en bäck. Det här är de små, men ändå kraftfulla stunderna som tillbringas i naturen som ger lugn och balans i ofta överbelastade, hektiska liv. Vi tror att naturens kraft kan göra att du känner dig mer positiv och mänsklig. Därför har vi med kärlek tagit fram var och en av våra produkter med vårdande formler och vackra dofter för att hjälpa dig att återupptäcka naturen.

Stockholm Business Region har till uppgift att utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksort. Målet är att göra Stockholm till Europas ledande hållbara tillväxtregion. 
Samarbetet mellan TCS Lidingöloppet och Visit Stockholm skall vi på lång sikt öka antalet internationella deltagare.

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer