Partners

2XU (uttalas “Two Times You”) är ett sportvarumärke som skapar tekniska och avancerade sportplagg. 2XU grundades år 2005 i Australien. Våra plagg är byggda för att prestera. Vi väljer noggrant våra tyger och material för att säkerställa den längsta livslängden som möjligt för våra plagg.


Corem har sedan starten 2007 förvärvar, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter. Vi är ett ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler i attraktiva lägen och fokus på kontinuerlig förädling, stadsutveckling och att finnas nära dig som kund. Vår vision är att förvalta och utveckla fastigheter för framtiden.

Vårt fastighetsbestånd är samlat i attraktiva lägen i storstadsområden och tillväxtregioner. Vi vill skapa hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle.

Med lokalt baserad förvaltning och drift finns vi nära våra kunder. Vi hjälper er som kunder att hitta lokaler som på bästa sätt stödjer er verksamhet och behov.

 

Ellery Beach House Stockholms enda Beach Resort. En internationell destination beläget mellan havet och träden längst ut på Elfviks udde på Lidingö.

Ett ombonat beach house med egen brygga, där det livliga och rofyllda kontrasterar. En plats där natur, hav och strand möter padel, utegym, pooler, cabanas, människor, musik, design och konst.


SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa.

Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, Norge, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag möts våra kunder och medarbetare på någon av våra 1500 avgångar från över 400 stationer.

SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg.

 

Välkommen till ett krångelfritt bil-liv!Medan andra tävlar i prestige och prestanda så går vi åt andra hållet. På Suzuki tänker vi lite annorlunda. Vårt fokus ligger istället på dig – människan bakom ratten, och hur vi kan förenkla ditt bil-liv så mycket som möjligt. För att lyckas erbjuder vi flera modeller med smarta funktioner – allt från olika hybridsystem till fyrhjulsdrift och smidiga förvaringslösningar. Och mycket mer än så, naturligtvis! Dessutom har vi gjort det enklare att köpa bilen. Hos oss behöver du nämligen inte göra sisådär en miljard tilläggsval innan du är klar. Istället har vi färdiga lösningar med allt du behöver.

Tack vare att vi erbjuder japansk driftsäkerhet kombinerat med ett brett modellprogram och färdiga lösningar så kan du få ett bra mycket mer krångelfritt bil-liv med Suzuki. Svårare än så är det inte.


På natursköna Lidingö ligger Rönneberga, endast 5 minuter från vätskestationen Hustegaholm. Till oss har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Som gäst njuter du bland annat av egentid i vårt läckra badhus och vällagad mat i restaurang Verandan. Vila trötta ben i våra moderna hotellrum med havsutsikt och vakna utvilad lagom till att frukostbuffén dukas fram.

De natursköna omgivningarna på Lidingö bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, samt återhämtning för dig som precis sprungit Lidingöloppet. Den friska havsluften på Lidingö ingår alltid hos oss. Borta bra, men på Rönneberga bäst. Välkommen!
För bokning klicka härMariestads Alkoholfri är en maltig och humlearomatisk öl som passar utmärkt både till mat och i sällskap med goda vänner. Vi brygger det med samma smak- och kvalitetskrav som våra andra öl för att alla, oavsett tillfälle eller plats, ska kunna njuta en Mariestads. Mariestads Alkoholfri är ett underjäst lageröl.


Alla har rätt till ett strålande, problemfritt leende. Därför är vi engagerade i att höja munvårdsstandarderna världen över. Oavsett om du som barn vill skapa nya hälsosamma vanor, eller lära dig något nytt från experterna, hjälper vi dig att ge din munhälsa en boost.

En bris som bär doften av vårblommor. Det knastrande ljudet av löv på din dagliga promenad. Det mjuka bubblandet i en bäck. Det här är de små, men ändå kraftfulla stunderna som tillbringas i naturen som ger lugn och balans i ofta överbelastade, hektiska liv. Vi tror att naturens kraft kan göra att du känner dig mer positiv och mänsklig. Därför har vi med kärlek tagit fram var och en av våra produkter med vårdande formler och vackra dofter för att hjälpa dig att återupptäcka naturen.

 

Stockholm Business Region har till uppgift att utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksort. Målet är att göra Stockholm till Europas ledande hållbara tillväxtregion. 
Samarbetet mellan TCS Lidingöloppet och Visit Stockholm skall vi på lång sikt öka antalet internationella deltagare.

Runner’s World är Sveriges största tidning för löparintresserade. Här och på vår hemsida hittar du allt från inspirerande reportage och personporträtt till handfasta träningsråd och vägledande tester av löparprylar. Runner’s World utkommer 12 gånger per år och varje nummer har ca 100 000 läsare. Mer om oss, prenumerationserbjudanden och det senaste från löparvärlden hittar du på vår hemsida.

 

SpiderAds är en annonsmjukvara för automatisk annonsering i mediekanaler (Banners i Nyhetsmedia, Sociala Medier, Digitala inne- & uteskärmar, Web-TV och Video). Mjukvaran känner automatisk av uppdateringar, producerar annonser, upphandlar media & lägger ut annonserna i medier på sekunder.

 

Friends arbetar för att barn och unga ska känna sig trygga och slippa utsättas för mobbning och andra kränkningar.

Skolan har alltid varit Friends huvudarena men sedan ett par år tillbaka har Friends även etablerat sig inom idrottsrörelsen. Sedan hösten 2009 har Friends dessutom börjat utbilda i förskolan. Målet är att hjälpa dessa att
få i gång ett långsiktigt och seriöst arbete mot mobbning. Friends är en icke vinstdrivande ideell organisation helt utan statliga bidrag. Som stiftelse är de politiskt och religiöst obundna och har ett 90-konto tilldelat av SFI. Alla som arbetar på Friends har stor erfarenhet av barn- och ungdomsarbete. De jobbar i hela Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg, Umeå, Linköping och Malmö. Friends är en organisation under ständig utveckling. Just nu arbetar de med att knyta längre relationer med skolorna och med att ge ännu mer stöd i det vardagliga likabehandlingsarbetet.

 

  

Naturskyddsföreningen är Sveriges största miljöorganisation som sedan 1909 sprider kunskap, bildar opinion och påverkar beslutsfattare – lokalt, nationellt och globalt. Vi är en folkrörelse som utgör en naturlig hemvist för miljöengagerade i hela landet och ger fler människor möjlighet att utveckla sin kärlek till naturen. 

Naturskyddsföreningen utgör en säker källa till fakta om miljö och natur för medier, makthavare och allmänhet. Vi påverkar, granskar och utkräver ansvar av beslutsfattare. Vi ger tips på hållbar konsumtion, och hur vi som medborgare kan agera tillsammans för en hållbar framtid. Vi vill vara en naturlig hemvist för alla miljöengagerade och ge fler möjlighet att utveckla sin kärlek till naturen. Bra Miljöval är vår miljömärkning och Sveriges Natur vår medlemstidning.

 Titelsponsor Rosa Bandet-loppet:

Cancerfonden är en ideell insamlingsorganisation som genom forskningsfinansiering, kunskapsspridning och påverkansarbete. De arbetar för att fler ska överleva och färre ska drabbas av cancer. Under oktober pågår Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj och Rosa Bandet-loppet är startskottet på hela den kampanjen. Att röra på sig minst 30 minuter, de flesta dagar i livet, minskar alltså risken för cancer. Hur du rör dig spelar ingen roll, pulshöjningen är det viktiga. När du anmäler dig till Rosa Bandet-loppet bidrar du till svensk cancerforskning – och höjer pulsen!

 

 

Motionsglädje hela livet

För Lidingö stad är det viktigt att Lidingöborna har möjlighet att genom hela livet kunna utöva sina idrotts-, kultur- och fritidsintressen.

För att erbjuda motionsglädje hela livet och stödja föreningslivet samarbetar Lidingö stad med Lidingöloppet.  Vi sköter flera av Lidingöloppets viktiga funktioner med fokus på drift, it, säkerhet, miljö och hållbarhet.

Vår personal på Lidingövallens idrottsplats håller öns cirka 15 mils spår och leder i gott skick hela året. Inför Lidingöloppet intensifieras arbetet med tävlingsspåret. Grenar som hänger över spåret tas bort och underlaget prepareras.

Vi bygger fiber till tidtagningen, datanätverket till media och filmare och förser resultattältet med datorutrustning. Personal finns på plats för att ge support under tävlingshelgen.

Vi finns också på plats under Lidingöloppshelgen på Grönsta gärde där vi arrangerar flera roliga aktiviteter för såväl löpare som åskådare.

 

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer