Ta dig till TCS Lidingöloppet

Res smidigt och hållbart till TCS Lidingöloppet!

Ta dig till TCS Lidingöloppet

Lidingöloppet uppmanar alla som kan att åka kollektivt eller cykla till TCS Lidingöloppshelgen. Här hittar du information om hur du gör det på bästa sätt.

Att resa kollektivt

Du reser med fördel kollektivt till TCS Lidingöloppet. Det är både smidigt och hållbart. Från Ropsten går gratisbussar till Eventområdet/Lidingövallen, och tillbaka. Följ trafikläget i kollektivtrafiken på sl.se och var ute i god tid.

Åk från Ropsten gratisbussarna

För dig som väljer att åka kollektivt till Ropsten finns TCS Lidingöloppets gratisbussar som går tur och retur mellan Ropsten och eventområdet på Lidingövallen.

Cykla

Lidingöloppet erbjuder cykelparkering i anslutning till loppets arenor. Håll utkik efter mer info och kartor i ditt startbevis. 

Boka SJ-tåg med 10% Lidingöloppsrabatt!

Att ta tåget till TCS Lidingöloppet är både praktiskt och miljövänligt. Här kan du boka ditt tåg och få en Lidingöloppsrabatt på köpet!

Ta Löparbussen

Res miljövänligt och säkert till Lidingöloppet 30km och Rosa Bandet-loppet! Löparbussen åker från flertalet orter i Mellansverige direkt till Lidingö. Här kan du läsa mer kring vilka orter de reser ifrån i år.

Begränsad biltrafik

Under TCS Lidingöloppet finns det begränsade möjligheter att använda bilen eftersom flera vägar är avstängda samtidigt som antalet parkeringsplatser är begränsade. Därför uppmanar vi dig att välja andra resealternativ om det är möjligt. Om du behöver ta bilen till TCS Lidingöloppet kan du hitta kartor och information om parkeringsmöjligheter här.

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer