Påverka ditt lopp med hjälp av seedning!

Vill du starta i rätt startgrupp kan du seeda dig. Rätt startgrupp innebär att du springer i en grupp med andra löpare som håller ett liknande tempo. Här finns de regler som gäller vid seedning till TCS Lidingöloppet och Rosa Bandet-loppet.

Seedning

Automatisk seedning sker baserat på de tre senaste årens resultat i TCS Lidingöloppet, Rosa Bandet-loppet och @Hemma. Om anmälan görs utan tidigare Lidingöloppsresultat och utan att  man anger ett annat seedningsgrundande resultat som ej är äldre än tre år, placeras löparen automatiskt i en oseedad startgrupp.

Seedning sker i mån av plats till rätt startgrupp. Om startgruppen är full placeras du i den grupp som är närmast möjlig.

Rapportera in din tid

Seedningsgrundande resultat kan rapporteras in gratis via Mina Sidor till och med torsdag innan lopphelgen. Fredag–söndag kostar omseedning/byte av startgrupp 300 kr. Rsultatet du vill använda får inte vara äldre än 3 år. Resultat som inte har angivits korrekt kommer inte att godkännas, det innebär automatisk placering i den sista startgruppen.

För seedning till TCS Lidingöloppet 30km och 15 km gäller seedning på minst 10 km.
För seedning till Rosa Bandet-loppet 10 km gäller seedning på minst 5 km.

Observera att den automatiska seedningen endast gäller på samma distans. Om du anmäler dig till TCS Lidingöloppet 30, och din kvaltid är från TCS Lidingöloppet 15, måste du ange detta i din anmälan.

Om ditt resultat från två år sedan är bättre än förra årets lopp, vänligen ange att du vill använda ditt äldre resultat när du anmäler dig.

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer