Digital seedning

Vi ser nu ett stort intresse för att seeda sig till rätt startgrupp. För att du på bästa sätt ska få möjlighet att springa i rätt tempo så rekommenderar vi att du seedar dig så tidigt som möjligt.

Vi är glada över att  fortsatt kunna ebjuda succén med digital seedning – möjligheten att kvalificera sig till TCS Lidingöloppets olika startgrupper genom egen, digital tidtagning på en plats, dag och tid som passar dig!.

Digital seedning

Om seedningslopp
Genom ett seedningslopp kan du placera dig i den startgrupp under TCS Lidingöloppet 30, 15 och Rosa Bandet - Loppet som passar just ditt tempo. På det sättet garanteras du den optimala resan genom lidingöterrängen i september – med jämn rytm, precis lagom hastighet och med gott om utrymme till andra deltagare.

Om digitala seedningslopp inför TCS Lidingöloppet
För att ge fler deltagare förutsättning att seeda sig till TCS Lidingöloppets startgrupper ger vi dig möjligheten att kvalificera dig till TCS Lidingöloppets startgrupper genom digital tidtagning.

Genom digital seedning med Lidingöloppets digitala lopp kan du genomföra din seedning på valfri 10 kilometerssträcka var som helst i världen och på valfritt datum från 1 januari till och med den 26 september. Du kan på det här sättet genomföra seedningsloppet under avslappnade förhållanden, under en dag då vädret, spåret och löparformen är optimala, och utan att behöva resa till ett lopparrangemang. Du kan dessutom genomföra hur många digitala seedningslopp du vill och registrera resultaten för omseedning upp till fem gånger.

Så genomför du Lidingöloppets digitala seedning inför TCS Lidingöloppet:  
1. Anmäl dig till Lidingöloppets seedningslopp här.
2. Välj en sträcka på 10 kilometer (eller spring Lidingöloppets ”Sista Milen” för att få en exakt bansträckning). Sträckan måste springas i sin helhet och vid ett tillfälle. 
3. Spring den angivna sträckan. Ta tid själv med hjälp av en klocka med GPS-funktion eller med en telefon som har appen Strava nedladdad.
4. Rapportera ditt resultat på Mina Sidor. Du kan skicka in en GPX-fil från valfri träningsapp eller välja någon av de pass som du registrerat i träningsappen Strava. Om du vill springa flera gånger kan du rapportera in tider vid flera tillfällen.
5. När ditt resultat är godkänt kommer ditt resultat synas i resultatlistan och Mina sidor.

Anmäl dig till Lidingöloppets digital seedning!

Övriga seedningsgrundande lopp och info inför TCS Lidingöloppet >

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer