Träningsprogram

Vi kan stolt meddela att vi nu har inlett ett samarbete med träningsappen Mized. Här hittar du allt från att komma igång med träningen till att bli snabbare i löpspåret, styrka för löpare samt hur du tar träningen vidare under vinterhalvåret. Vi har även ett samarbete med Miles som ger dig ett skräddarsytt träningsprogram. Läs mer om erbjudandena nedan.

Erbjudande träningsprogram från Mized

Mized är en app för träning, med över 80 olika färdiga träningsprogram för olika mål och i olika nivåer, designade av några av landets vassaste coacher. Här finns bl a färdiga program för dig som ska springa TCS Lidingöloppet 2024 och övriga lopp som ingår i En Svensk Klassiker. Som deltagare i TCS Lidingöloppet har du gratis tillgång Mized Premium under en månad.

Det du behöver göra för att få tillgång till Mized är:
1. Ladda ner Mized-appen på App Store eller Google Play (gratis)
2. Registrera dig i appen.
3. Vidarebefordra din bekräftelse från Lidingöloppet till info@mized.se (gäller 10, 15, 30 km) så har du tillgång till Premium inom 24 timmar. OBS! Ange den epostadress som du använde när du registrerade dig i Mized.

 

 

Med Miles får du ett AI-baserat skräddarsytt träningsprogram som anpassar sig efter dina mål och förutsättningar. Du kopplar ihop Miles med din träningsklocka och kan nu välja TCS Lidingöloppet som mål. Med koden LL2024 får du nu 3 månaders träning till priset av 2. Läs mer om Miles här.

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer