Det är en kvartett gentlemen som lyckats med bedriften att genomföra samtliga 49 tremilar till och med 2013 och inkluderar man även de kortare veteranklasserna så har ytterligare fem man varit med i alla Lidingölopp. Lägsta snittiden på de 49 tremilarna har Roger Antonsson från Solvikingarna medan lidingöbon Kristina Stannow är mesta dam med 36 starter.

Läs även om...

Fyra löpare har fullföljt alla 49 Lidingölopp

Att kunna springa tre mil terräng på en given dag varje höst 49 år i följd är inte helt lätt och så är det också bara fyra löpare som klarat av det.

Läs mer »

Roger är mest och bäst i Lidingöloppet

Roger Antonsson från Solvikingarna i Göteborg har sprungit Lidingöloppets 30 km samtliga 49 gånger och klarat medaljtiden 2.15 i mer än hälften av loppen. Med det är han meste och bäste Lidingöloppslöparen genom tiderna.

Läs mer »

40 år mellan segrarna

Bo Christer Bertilson var en av Sveriges bästa juniorlöpare i början av 1970-talet och vann Lidingöloppets juniorklass tre år i rad 1971-1973. Därefter satsade han på familjen och läkarkarriären och det skulle dröja fyra decennier innan han åter sprang i mål som vinnare på Grönsta gärde.

Läs mer »

För Solvikingarna är Lidingöloppet en höjdpunkt varje år

Göteborgsklubben Solvikingarna har i mer än tjugo år ordnat bussresor till Lidingöloppet för sina medlemmar. Som mest har de haft två busslaster med löpare och 2013 sprang hundra solvikingar Lidingöloppet.

Läs mer »

Lidingöloppets arrangemang