Löparbussen

Res miljövänligt och säkert till Lidingöloppet 30km och Rosa Bandet-loppet! Lidingöloppet och  Löparbussen tar tillsammans helhetsupplevelsen under löparfesten ytterligare ett steg.


I samarbetet mellan Lidingöloppet och Löparbussen erbjuds miljövänliga och säkra busstransporter från flera orter i Mellansverige direkt till Lidingö (där hälften av bussarna drivs av HVO-bränsle). Allt för att förstärka loppets hållbarhetsprofil och säkerhet, liksom för att höja servicenivån för deltagarna.

”Vi strävar alltid mot att erbjuda hållbara och säkra transporter samtidigt som vi ökar gästupplevelsen för våra deltagare. Löparbussens koncept ligger därför helt i linje med vår målsättning och vi rekommenderar våra deltagare att använda Löparbussen till och från Lidingö. Det minskar även antalet bilar under arrangemanget och erbjuder därmed en bättre trafiksituation”

Sara Berg, projektledare Lidingöloppet. 

”Vi har tagit ett grepp som erbjuder bekvämlighet i kombination med enkelhet och mycket hög service, vilket gör att vi blir ett enkelt val vid transport till de större löpartävlingarna denna gång i samarbete med Lidingöloppet”

Johan Larson, grundare av Löparbussen


Boka din plats på Löparbussen via: www.loparbussen.se

 

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Övriga samarbetspartners

Arrangörer