Erbjudanden till företag som vill delta i något eller några av våra lopp

Vill du och ditt företag göra något roligt tillsammans och samtidigt slå ett slag för hälsan! Vi har loppen för er, här hittar ni all info om hur ni kan hitta er utmaning för 2022. Och du, numera ingår även motionslopp i friskvårdsbidraget, läs mer om detta HÄR!

Företag

Det finns många möjligheter för er som företag att delta i något eller några av de lopp som Lidingöloppet arrangerar. Att delta tillsammans i ett lopp är en fantastiskt rolig aktivitet för dig och dina kollegor samtidigt som ni stärker hälsan för alla i personalen.

Våra företagserbjudanden:

TCS Lidingöloppet

Värdekoder:
Du kan själv välja att köpa ett större antal värdekoder som sedan kan delas ut till dina anställda eller kollegor. Köp ett valfritt antal koder til önskat lopp HÄR, när du har betalat så erhåller du koderna via mail, dessa kan sedan delas ut till de som önskar delta.

Gruppanmälan:
Om du är max tre personer som vill delta så kan du göra en gruppanmälan där alla uppgifterna skrivs in direkt i anmälan. Klicka dig vidare till vår anmälningssida och välj där vilket lopp ni önskar springa.

TCS Lidingöfemman

TCS Lidingöfemman är ett lopp ingående i TCS Lidingöloppshelgen. Lidingöloppsfemman kan självklart springas individuellt men från och med 2022 kan man även delta i tremannalag. Som företag kan du välja att anmäla hur många lag som helst, varje lags totaltid räknas ut genom att den sammalagda tiden på de tre löparna läggs samman. Skapa en intern utmaning inom ditt företag, är ekonomiavdelningen snabbare än säljgänget, kan marknadsavdelningen slå grabbarna och tjejerna på lagret? Du anmäler ditt lag HÄR

Blodomloppet

Lidingöloppet arrangerar Blodomloppets två lopp i Stockholm. Loppen avgörs på Djurgården tisdagen den 14:e juni och onsdagen den 15:e juni. Blodomloppet erbjuder fantastiska möjligheter att delta som företag och är den perfekta avslutningen på våren för dig och dina kollegor.

Du hittar all information om loppet på blodomloppet.se men om ni redan bestämt er för att delta i årets lopp så anmäl er direkt här

Blodomloppet Stockholm 14 juni
Blodomloppet Stockholm 15 juni


Våra lopp 2022:

Vårmilen 2022:

Vårmilen

Blodomloppet Stockholm 2022:

Blodomloppet Stockholm

TCS Lidingöloppshelgen 2022: 

Fredagen den 23e september
TCS LidingöRullet: 2km
TCS LidingöRuset: 1,7 och 4km
TCS Lidingöfemman: 5km

Lördagen den 24e september 
Junior- och veteranklasserna: 4, 10 och 15km
TCS Lidingöloppet 15: 15km
TCS Lidingöloppet 30: 30km

Söndagen den 25e september 
TCS Lilla Lidingöloppet: 1,7, 3 och 6km
TCS Lidingö Knattelopp: 1,7km
Rosa Bandet-loppet: 4 och 10km  


Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Övriga samarbetspartners

Arrangörer