Historia/Vårt Lidingölopp

 

Podden:
Lasse Dahlstedt om Lidingöloppet i podden Svenska Friidrottare

 
Podden Svenska Friidrottare har en specialutgåva om Lidingöloppet

En av de viktigaste poddlyssningarna är podden Svenska Friidrottare. För i den 27e upplagan av Svenska Friidrottare intervjuas Lasse Dahlstedt av poddmastern Andreas Thornell. Det här är första podden som är ett specialavsnitt om viktiga tävlingar som har haft stor betydelse för svensk friidrott.

Lasse berättar hela historien om Lidingöloppet, från det att första idén kläcktes 1965 till fram till nu. För Lasse – även kallad ”Mr Lidingöloppet” – har ju verkligen varit med hela tiden, och det i flera olika roller. Podden är fylld av intressant fakta och spännande statistik. För Lasse är ju verkligen en levande uppslagsbok när det kommer till idrottshistoria på Lidingö i allmänhet och till Lidingöloppet i synnerhet.

Så är du någorlunda intresserad av idrottshistoria, gillar terränglöpning i allmänhet eller om du bor på Lidingö eller är medlem i IFK Lidingö friidrott eller IFK Lidingö SOK är det dagens trevligaste och bästa uppgift att lyssna på podden Svenska Friidrottares specialutgåva om Lidingöloppet.

 https://poddtoppen.se/podcast/1505541098/svenska-friidrottare

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer