Saucony We Who Run Club tar dig i mål på TCS Lidingöloppet!

Sauconys uppskattade träningscommunity We Who Run Club kickades igång i början på sommaren och samlar digitalt omkring 2500 löpare i hela Sverige! Tillsammans med Runners World Sverige vill de inspirera och motivera alla löpare i Sverige oavsett ålder och nivå.

Saucony We Who Run Club tar dig i mål på TCS Lidingöloppet!

Liksom i fjol erbjuds deltagarna ett digitalt träningsprogram som tar dig hela vägen i mål på TCS Lidingöloppet! Tidigare år har det varit full fart med gemensamma träningar ute på Lidingö, men i år har We Who Run Club av förståeliga skäl varit begränsade med de gemensamma träningspassen. Det är först nu i augusti och september som löpargruppen erbjuder gemensamma träningar ute på Lidingö – anpassat till rådande covid-19 restriktioner. Fokus är att träna tillsammans på ett ansvarfullt sätt och det innebär att gruppen begränsar antalet deltagare per pass och att varje grupp samlas på olika platser runtomkring Lidingövallen. Väl på plats kommer We Who Run Clubs grymma coacher att ta hand om alla löpare och se till så restriktionerna följs och att det blir så härliga träningspass som möjligt! Programmet, som är konstruerat av Runners Worlds chefredaktör Anders Szalkai, ger dig allt från löpcoachning till inspiration och tips på löpteknik så att du kan prestera på top i löpspåret!

TCS Lidingöloppet som mål

Under sommaren har givetvis TCS Lidingöloppet varit det store målet, och träningarna är anpassade för att du som löpare ska klara att utföra ditt Lidingölopp oavsett om du utför loppet på hemmaplan eller väljer att springa det ute i Lidingöloppsspåret på Lidingö. Programmen i We Who Run Club erbjuder nivåer för alla löpare, oavsett kapacitet och du kan följa programmet i sin helhet eller välja ut enstaka pass, som det passar dig. Det går också att hänga på även om programmet har startat och anmälan till de digitala programmen är öppen hela tiden, men för att vara med på de fysiska passen ute på Lidingö krävs en anmälan på We Who Run Clubs Facebook sida.

Att bli medlem i Saucony We Who Run Club Lidingö är kostnadsfritt!

Håll dig uppdaterad och ta del av härlig inspiration hos We Who Run Club på Instagram och på Facebook!

Mer information kring We Who Run Club och träningsprogrammet finns här:

 

We Who Run Club Facebook hittar du här-->

We Who Run Club Instagram hittar du här-->

Vi hörs!

Saucony We Who Run Club!

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer