Gooh och Operakällaren till Lidingö Mountainbikeloppet

Världens största terränglopp, Lidingöloppet, har till våren premiär för sitt nya mountainbikelopp (MTB). Lidingöloppet satsar på cykling för att använda Lidingöloppsarenan under hela året. Premiären går 5 maj 2013, har ett startfält med många profiler och en unik matlösning.

– Gooh är ett samarbete mellan Lantmännen och Operakällaren, med idén att tillaga högkvalitativa rätter färdiga för uppvärmning. Bakom recepten står Stefano Catenacci, hovtraktör och kökschef på Operakällaren.  Nu går Gooh in som Officiell Leverantör till Lidingöloppet MTB och blir delaktig i utvecklingen av loppet.

– Idag efterfrågas måltidslösningar som bidrar till mer tid att träna utan att man tvingas ge avkall på smak eller kvalitet. Vi vill ge fler aktiva människor möjlighet att prova vår mat, därför var det ville vi vara en del i den folkfest som MTB och Lidingöloppet erbjuder, säger Jonas Regnér, VD.

Lidingöloppet MTB som är en 6 mil lång cykeltävling på Lidingö passar nästan alla typer av cyklister. Nybörjare kan ta sig runt på en vanlig standardcykel utan större problem samtidigt som eliten får en utmaning i den högintensiva och utslagsgivande terrängen. Detta har gjort många profiler och elitcyklister nyfikna på vad Lidingöloppet MTB har att erbjuda. 

– Vi önskar etablera Lidingöloppet MTB som ett av de absolut bästa cykelarrangemangen inom ramen för MTB i Sverige och är väldigt glada att få presentera ett samarbete med Gooh. Vi kommer att bjuda på en riktig god måltid för alla deltagare av loppet efter målgång. Gooh kommer också att synas under Lidingöloppshelgen i slutet av september, säger Tomas Hoszek, VD.

Premiären av Lidingöloppet MTB lockar alltså både elit, profiler och motionärer. Loppet kommer ha 1500 cyklister i spåret som delvis går i Lidingöloppets klassiska och natursköna spår.


Anta utmaningen på två hjul!

För mer information:

Jens Österström, Projektledare Lidingöloppet MTB 070-3682733. Kontakt kan även tas via press@lidingoloppet.se eller Jonas Regner, VD Gooh på jonas@gooh.se

Jonas Regnér, VD Gooh, 0709-278001 alt jonas@gooh.se


Arrangör: Lidingöloppet MTB arrangeras av Lidingöloppet som även arrangerar Lidingö Tjejlopp, Lidingö På Gång, LidingöStafetten, LidingöRuset, Lilla Lidingöloppet, Knatteloppet, Runners World Lidingö Ultramaraton och Blodomloppet (i Stockholm).

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer