Ny mediapartner till Lidingöloppet MTB

STARK Magasin blir ny mediapartner till Lidingöloppet MTB

Stockholms största Mountainbikelopp, Lidingöloppet MTB, arbetar nu för fullt inför evenemanget den 4 maj på Lidingö. Nu inleds ett nytt samarbete med STARK Magasin. Samarbetet innebär att STARK Magasin blir ny mediapartner till Lidingöloppet MTB under 2014. 

– Vi är glada att inleda ett samarbete med STARK Magasin, det kommer innebära en bredare mediebevakning och spridning av Lidingöloppet MTB där vi når ut till en ny målgrupp, säger Tomas Hoszek, VD för Lidingöloppet, som är organisationen bakom evenemanget.

Lidingöloppet MTB, som hade succépremiär 2013, erbjuder MTB-cyklister ett härligt lopp i naturskön och klassisk miljö på Lidingö. Det är en chans för cyklisten att uppleva Lidingöloppet på ett nytt sätt.  Samarbetet med STARK Magasin skapar möjlighet för en ny målgrupp att upptäcka mountainbikecykling tillsammans med Lidingöloppet MTB. Bevakningen kommer ske inför, under och efter loppet med bl.a. intervjuer och reportage i både magasinen och via hemsidan.

– STARK sysslar med riktig träning och mountainbike är just det. Vi har följt utvecklingen inom mountainbike under några år och är nu stolta över att kunna vara med och bidra till den, säger Tomas Borgå, chefredaktör för STARK Magasin.  

STARK Magasin fokuserar på riktig träning. Här hittar läsaren – från de som tränar ibland till de som tränar som proffs – experter inom funktionell styrka, CrossFit, löpning och all konditionsträning. Och dessutom allt om lopp och utmaningar, med färdiga träningsprogram skrivna av och med de som verkligen kan det. STARK Magasin – Träning & hälsa. På riktigt. 

Lidingöloppet MTB är ett 61 km långt mountainbikelopp med start och mål på Lidingövallen på Lidingö söndagen den 4 maj. Loppet är öppet för alla över 16 år och har både en motions- och en tävlingsklass. Inför i år har antalet startplatser ökat och nu finns 2500 startplatser till försäljning via hemsidan, att jämföra med 1500 under föregående år. Läs mer på: www.lidingoloppetmtb.se

 

För mer information:

Tomas Borgå, STARK Magasin,

0733-304 305, tomas@starkmagasin.se  

Tomas Hoszek, VD Lidingöloppet

070-513 44 88. Kontakt kan även tas via press@lidingoloppet.se


                                                
     Arrangör:
Lidingöloppet som ägs av IFK Lidingö Skid- & orienteringsklubb samt IFK Lidingö Friidrottsklubb arrangerar förutom Lidingöloppet MTB, även Lidingöloppet, Lidingö Tjejlopp, Lidingö På Gång, LidingöStafetten, LidingöRuset, Lilla Lidingöloppet och Knatteloppet under Lidingöloppshelgen den 26-28 september 2014. Utöver den helgen arrangerar organisationen även Lidingöloppet Ultramarathon, Blodomloppet (i Stockholm) och Lidingöloppet on Tour.

www.lidingoloppet.se  | www.blodomloppet.se  | www.ultra50k.se  | www.lidingoloppetmtb.se

www.facebook.com/lidingoloppet | www.twitter.com/LL_Officiell  | www.funbeat.se/a/lidingoloppet

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer