Lidingöloppet och Nordic Trade utökar sitt samarbete

Lidingöloppet och Nordic Trade förlänger det gemensamma sponsoravtalet ytterligare 3 år. 

Samarbetet innebär att varumärket One Way blir loppvärd för Lidingö På Gång och varumärket Rudy Project blir Officiell Leverantör till Lidingöloppet MTB.

Lidingöloppet och Nordic Trade har haft ett sponsringssamarbete under 3 års tid och nu väljer parterna att förlänga avtalet ytterligare 3 år och samtidigt utöka det till att omfatta även Lidingöloppet MTB. 

– Vi på Lidingöloppet är glada att utöka samarbetet med Nordic Trade, där vi tillsammans kan lyfta både Lidingö På Gång som lopp och inspirera till att träna med stavar. Vi är också stolta över att inleda ett samarbete med Rudy Project för att skapa mervärden till deltagarna i Lidingöloppet MTB, säger Tomas Hoszek, Generalsekreterare för Lidingöloppet.

Lidingöloppet MTB är ett cykellopp som går i den välkända naturen från världens största terränglopp Lidingöloppet. Loppet är ca 60 km långt och har både en motions- och en tävlingsklass. Slingrande stigar, tuffa backar och allmänt härlig cykling i närheten av havet är det som kännetecknar Lidingöloppet MTB. Loppet arrangeras för andra gången den 4 maj 2014 med start kl. 09.00

Rudy Project sponsrar MTB-loppet med hjälmar och glasögon till prisbordet. Dessa produkter kommer även finnas till försäljning i den mässa som skapas tillsammans med Tvåhjulsmästarna. Mässan kommer att vara öppen från kl. 12-17 lördag den 3 maj och 07-16 söndag den 4 maj, på tävlingsområdet vid Lidingövallen på Lidingö.

– Vi ser Lidingöloppet På Gång som en bra möjlighet att använda som plattform för One Way´s Nordic Walkingsortiment och vi vill gärna vara med och bidra med nya idéer för att utveckla loppet inför framtiden. Samtidigt är Lidingöloppet MTB helt rätt i tiden för oss i vår satsning på cykelmarknaden där vi ser en stor framtida potential. Varumärket Lidingöloppet är starkt och jag tror att vi kan dra stor nytta av varandras erfarenheter inför framtiden!, säger Fredrik Heikki, VD för Nordic Trade AB.

One Way kommer att vara en del av jubileumsfirandet när det 50:e Lidingöloppet arrangeras till hösten. Som loppvärd för Lidingö På Gång kommer de att sponsra med gåstavar som utlottningspriser samt inspirationsklipp om nyttan med att träna med stavar. Nordic Trade finns även med på Lidingöloppets Mässa under helgen.

 

Välkomna till Lidingöloppets Jubileumshelg den 26-28 september!

ARRANGÖR:

Lidingöloppet som ägs av IFK Lidingö Skid- & Orienteringsklubb samt IFK Lidingö Friidrottsklubb arrangerar förutom Lidingöloppet, även Lidingö Tjejlopp, Lidingö På Gång, LidingöStafetten, LidingöRuset, Lilla Lidingöloppet och Knatteloppet under Lidingöloppshelgen den 26-28/9 2014. Utöver det arrangerar organisationen även Lidingöloppet Ultramaraton, Lidingöloppet MTB, Blodomloppet (i Stockholm) och Lidingöloppet on Tour. Läs mer på: www.lidingoloppet.se | www.blodomloppet.se | www.ultra50k.se | www.lidingoloppetmtb.se I www.facebook.com/lidingoloppet | www.twitter.com/LL_Officiell

 

För mer information, vänligen kontakta:

Tomas Hoszek, Generalsekreterare Lidingöloppet 070-513 44 88. Kontakt kan även tas via press@lidingoloppet.se

 

   

 

 

 

 

 

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer