Lidingöloppet fulltecknat rekordtidigt

Lidingöloppet som genomförs för 50:e gången 2014, är redan fulltecknat med 20 000 anmälda löpare till 30 km-loppet.

När anmälan stänger är det 2 månader tidigare än någonsin, men möjligheten att delta finns fortfarande för de löpare som vill springa men ännu inte anmält sig.

- Intresset för Lidingöloppet är rekordstort i år. Vi märker att många vill vara med och springa när det är 50-loppsjubileum, vilket är väldigt roligt, säger Tomas Hoszek Generalsekreterare för Lidingöloppet.

Det är rekordtidigt med 20 000 anmälda till 30 kilometersloppet redan i slutet av maj. Eftersom intresset är så stort kommer nu Lidingöloppet att ge plats för en ny startgrupp med 1000 extraplatser. Med det nya startledet har nu löpare som ännu inte hunnit anmäla sig möjligheten att få tag på en startplats.

För att kunna få till ett extra startled med 1000 platser, kommer Lidingöloppets samarbetspartner SILVA att dela ut pannlampor till de sista löparna som passerar 20 km, vid Grönsta. Eftersom det inte finns någon belysning sista biten, underlättar pannlamporna genom att lysa upp vägen in mot mål. Dessa extra startplatser släpps innan midsommar via Lidingöloppets hemsida och priset kommer att vara detsamma som tidigare. 

- Det är fantastiskt roligt att intresset för Lidingöloppet bara ökar och ökar. För oss som ny samarbetspartner till Lidingöloppet känns det extra roligt att kunna bidra med en av våra många uppskattade lampor, så att fler löpare kan få möjligheten att genomföra denna fantastisk roliga och krävande utmaning under detta jubileumsår, säger Patrik Elfwing VD för SILVA
  
Det finns fortfarande platser kvar till Lidingöloppets andra lopp under Jubileumshelgen, Lidingö Tjejlopp, Lidingöloppet 15 km och Lidingöstafetten.

För mer information – Tomas Hoszek, Generalsekreterare Lidingöloppet 070-513 44 88. Kontakt kan även tas via press@lidingoloppet.se

Välkomna till en fantastisk Jubileumshelg 26-28 september!

Arrangör: Lidingöloppet som arrangeras av IFK Lidingö Skid- & Orienteringsklubb samt IFK Lidingö Friidrottsklubb arrangerar förutom Lidingöloppet, även Lidingö Tjejlopp, Lidingö På Gång, LidingöStafetten, LidingöRuset, Lilla Lidingöloppet och Knatteloppet under Lidingöloppshelgen den 26-28/9 2014. Utöver det arrangerar organisationen även Stockholm Tunnel Run 2014, Lidingöloppet Ultramaraton, Lidingöloppet MTB, Blodomloppet (i Stockholm) och Lidingöloppet on Tour.

www.lidingoloppet.se  | www.blodomloppet.se  | www.ultra50k.se  | www.lidingoloppetmtb.se

www.facebook.com/lidingoloppet | www.twitter.com/LL_Officiell  | www.funbeat.se/a/lidingoloppet

 

 

 

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer