Spring Lidingöloppet med ett leende

Lidingöloppet har i dagarna startat upp ett samarbete med Colgate och Palmolive. Vi är mycket glada för detta och vet att de kommer tillföra ett nytt värde för alla våra deltagare.

- Colgate är nummer 1 inom munvård och Palmolive är nummer 1 inom kroppsvård. 

För oss är Lidingöloppet en perfekt mötesplats med våra konsumenter. Colgate ser fram emot att vara med ute i spåret och peppa löparna till att springa med ett leende och att därefter koppla av med en Palmolive dusch. Säger Alexander Klingstedt och Hanna Rydmark, produktchefer på Colgate respektive Palmolive.

Palmolive kommer bland annat göra Lidingöloppets duschar och omklädningsrum mycket mer trivsamma och funktionella, de kommer ingå i Tjejloppets goodie bag samt sampla produkter till övriga löpare och besökare.

Colgate kommer stå som värd för den nya mötespunkten på Grönsta. Lidingöloppet har saknat en mötesplats som syns tydligt och är lätt för, exempelvis, barn att hitta till om de skulle komma bort från sina föräldrar eller anhöriga. Colgate kommer även de finnas med i goodie bagen, men det största blir att de kommer att stå för 2013 års undertitel till loppet: ”Spring med ett leende”. Vi vill tillsammans uppmuntra våra deltagare att hitta glädjen i att motionera och vara måna om sin hälsa.

- Att ge ett leende i spåret till den man möter ger så mycket extra energi och får man dessutom ett leende tillbaka orkar man borra ner huvudet och köra lite till. Så kom ihåg att le mot dina medtävlande och dem du möter under din träning! Säger Jessica Lindén, projektledare på Lidingöloppet.

Välkomna till Lidingöloppsfamiljen, Colgate och Palmolive!   

Colgate Palmolive


För mer information:

Tomas Hoszek, VD Lidingöloppet 070-513 44 88. Kontakt kan även tas via press@lidingoloppet.se

Alexander Klingstedt, produktchef Colgate, 073-3 465914.
Hanna Rydmark, produktchef Palmolive, 073-3465902.


Arrangör: Lidingöloppet arrangerar förutom Lidingöloppet även Lidingö Tjejlopp, Lidingö På Gång, LidingöStafetten, LidingöRuset, Lilla Lidingöloppet, Knatteloppet, Runners World Lidingö Ultramaraton, Lidingöloppet MTB och Blodomloppet (i Stockholm). www.lidingoloppet.se

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer