Pressrelease: Mitt Lidingölopp – Löparens egen film från Lidingöloppet

Lidingöloppet som i år genomfördes för 49e gången under sista helgen i september har utvecklat sin medieproduktion. Med bland annat en gratis livesändning som visades under hela helgen och framförallt den nya filmsatsningen som heter ”Mitt Lidingölopp”. 

– Det känns väldigt bra att kunna erbjuda möjligheten till de som sprang Lidingöloppet att återuppleva just sitt eget lopp. Vi vill vara tillgängliga för alla och den här satsningen är något som vi är väldigt stolta över, säger Tomas Hoszek, Generalsekreterare för Lidingöloppet.

En stor nyhet för 2013 är löparens egen film - Mitt Lidingölopp. I filmen är det löparen som är huvudpersonen. Vi filmade löparen flera gånger under loppet samt vid målgång. Sedan klipptes löparens bilder ihop med det bästa från hela Lidingöloppshelgen. Detta resulterade i en film som löparen och dennes vänner sent skall glömma.  Filmen är ca 3 minuter. Dessa är nu färdiga och löparen kan köpa och ladda ner sin egen film för att återuppleva Lidingöloppet 2013 och finna motivationen för Lidingöloppet 2014.

– Det här är något unikt vi gör och ger löparen möjlighet att återuppleva Lidingöloppet 2013 i bildform med sig själv som huvudrollsinnehavare, säger Tomas Hoszek, Generelsekreterare Lidingöloppet.

Under Lidingöloppshelgen gavs möjligheten att följa Lidingöloppet Live på internet. Denna satsning har gjorts för att ge alla möjligheten att följa Lidingöloppet även om man inte själv kan vara på plats.  Sändningen låg live från fredag förmiddag till söndag eftermiddag och finns fortfarande kvar för visning i efterhand. Hittills har över 61 000 personer sett sändningarna via hemsidan.

Läs mer om projektet här: http://www.lidingoloppet.se/mittlidingolopp

För mer information – Tomas Hoszek, Generalsekreterare Lidingöloppet 070-513 44 88. Kontakt kan även tas via press@lidingoloppet.se

Arrangör:
Lidingöloppet som ägs av IFK Lidingö Skid- & orienteringsklubb samt IFK Lidingö Friidrottsklubb arrangerar förutom Lidingöloppet, även Lidingö Tjejlopp, Lidingö På Gång, LidingöStafetten, LidingöRuset, Lilla Lidingöloppet och Knatteloppet under Lidingöloppshelgen den 27-29 september 2013. Utöver den helgen arrangerar organisationen även Runners World Lidingö Ultramaraton, Lidingöloppet MTB, Blodomloppet (i Stockholm) och Lidingöloppet on Tour. 

www.lidingoloppet.se  | www.blodomloppet.se  | www.ultra50k.se  | www.lidingoloppetmtb.se

www.facebook.com/lidingoloppet | www.twitter.com/LL_Officiell  | www.funbeat.se/a/lidingoloppet

Din nästa utmaning, Lidingöloppet 26-28 september 2014!

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer